OM OSS

omoss

Är det någon som kan motivera en grupp till nya krafttag och stordåd är det Lilian & Atle!

De tar glädjen på allvar och menar att arbetsglädje och trivsel är en ren investering och dessutom avgörande för framtidens företag.

Lilian & Atle har arbetat i många år med frågor om kommunikation och arbetsglädje, men på varsitt håll i varsin bransch. Atle som föreläsare och coach, Lilian som chef och egen företagare i mode- branschen. De har från två håll kommit fram till samma slutsats: Att ha motiverad och engagerad personal är en framgångsnyckel!

Atles & Lilians erfarenheter!

Lilian är en kreativ norrlänning som arbetat inom modebranschen i hela sitt liv med världen som sitt arbetsfält. Både som egen företagare och i olika chefspositioner för flera svenska varumärken med stor erfarenhet av organisationsfrågor och ledarskap.!
Lilians livsresa är en fascinerande berättelse och om hur man utmanar sina rädslor, följer sina dröm-mar och skapar sig ett balanserat liv.!

Atle är en norskfödd inspiratör och föreläsare inom temat inspiration och motivation. Han är också leg.terapeut och coach och har i många år arbetat med näringslivet, föreningslivet och den offentliga sektorn på temat arbetsglädje. Atle blev utsedd som årets inspiratör 2012.

Lilian och Atle använder sina olika bakgrunder och livserfarenheter för att skräddarsy föreläsningar och utbildningar. De anlitas ofta som moderatorer på olika typer av events.