DET HÄR ÄR LILIAN

Jag har jobbat i modebranschen på chefsnivå de senaste 15 åren. Det har varit år fyllda av blod, svett och tårar – men också gemenskap, framtidstro och mycket kreativitet!


Jag har rest över hela världen för att förhandla priser och leveransvillkor och insett att det inte alltid är den svenska modellen som gäller vid förhandlingsbordet..

Jag har jobbat med personal och omorganisationer,
 suttit i fackliga förhandlingar vid rekonstruktioner och uppsägningar.

Tröstat medarbetare som blivit uppsagda och glatt mig åt att få nyanställa.

 

  • Jag har arbetat med varumärkes strategier och stångat mig blodig med försäljningssiffror.

Lilian_img

Jag har hållit i stora säljkonferenser, och legat sömnlös av nervositet över att allt kommer att gå åt skogen för att sedan få en adrenalinkick över hur lyckat det till slut blev!

Dessa år har lärt mig otroligt mycket! Min ledstjärna har varit – för att bli en bra chef måste man vara genuint intresserad av människor. Självklart orkar man inte alltid vara på topp, då handlar det ju om att inse att man inte är en övermänniska. Jag tror att vi alla vill möta mänskliga människor med fel och brister, men som har en glöd för det man gör!

 I dag gör jag det roligaste och mest givande jag gjort i hela mitt liv!

Sedan snart 2 år tillbaks har jag än en gång tagit klivet över till att bli entreprenör och jobbar med det roligaste som finns! 
Nämligen människors förmåga att ta fram det bästa hos sig själva och sedan använda det på ett optimalt sätt. Dels genom www.milooksweden.se som är ett nytt modekoncept.

Detta hänger i allra högsta grad ihop med mitt samarbete med Atle Johansen, där vi bl.a föreläser mot näringsliv, kommuner och landsting om hur vi stärker teamet och hur det där     f-bannade livspusslet ska gå ihop under tiden.

Att få föreläsa om livets skumpiga erfarenheter tillsammans med världens roligaste norrman – kan det bli bättre?