DET HÄR ÄR ATLE

Utsedd till årets inspiratör alla kategorier 2012 gör att jag nått ett mål i mitt liv där jag kan se tillbaka på en lång och framgångsrik karriär som föreläsare och coach för näringsliv och organisationer på tema motivation och arbetsglädje.

Min yrkestitel är leg. Terapeut och coach med inriktning arbetsglädje.

Min personliga resa är en unik story att berätta från att bli född med två dysfunktioner varav den ena är dyslexia, men också 4 egenskaper som varit helt avgörande faktorer för att lyckas i livet – nämligen min obotliga optimism, mod och det absolut viktigaste -humor!

Jag är ett levande bevis på att med kunskap, rätt inställning och tro på människans vilja, och inneboende resurser kan man få andra att växa, vilket sen ger effekter i det som kallas livspusslet.

omatle

Jag har under mina snart 15 år som inspiratör och coach genomfört många fantastiska möten, och är mycket stolt över alla de goda kundrelationer och det förtroende kapital vi tillsammans skapat. Det blir för mycket att referera till alla sagt om, men du kan läsa mer på min egen hemsida  www.atlejohansen.nu (som snart bara finns här).

Efter utmärkelsen och funderade jag på mycket  framtiden, och hur jag skulle hitta energin och lusten att nå nya mål och framför allt hitta kraften att ta mig dit.

 På en affärs lunch träffade jag Lilian Arturen som surfade rakt in i mitt hjärta, och i henne möte jag kärleken och den inspirationen jag sökt och som bonus den absolut smartaste, kloka och inspirerande person jag känner. Vi tillsammans kompletterar varandra perfekt något som våra utvärderingar visar – tillsammans är vi ett team!

Om mig själv tycker jag faktisk att jag har en begåvning att få människor att känna glädje, tro på sig själva  och kunna sätta ord på sådant de går och funderar på, samt  ha förmågan att få människor att skapa ett vasst team och nå framgång båda inom näringsliv och idrotten/ nyckeln till alla framgång är att ha jäkla roligt under tiden.

 

Mitt motto är: ” Om du funderar på att vilja göra någon lycklig  – var beslutsam!” hilsen Atle