Då var det lördag kväll, och dags att göra återblick på förra veckan.

Dagarna i Jonsereds Herrgård för Partille Kommun/Hemtjänsten blev fantastiska! Helt otroligt att det finns så många osjälviska människor där ute som jobbar varje dag med att göra

andras liv drägligare! Stort tack till Birger och Therese som är enhetschefer på Partille kommun. Bra chefer är lika med bra personal! Det kunde vi vittna om!

IMG_9508

Nästa uppdrag var för Kronofogdmyndigheten och skuldsaneringsavdelningen på Ronneby Brunn. Ännu ett stort gäng som jobbar i det dolda för att många ska få ett drägligare liv. Rikskronofogde Eva Lindström Adler berättade (när jag tjuvlyssnade) att de har jobbat hårt de sista åren för att skapa en mänskligare syn på de som drabbas. Massmedias syn på kronofogden i allmänhet är nog rätt felvinklad.

Nu ligger vi och slappar välförtjänta i soffan efter 55km på cykel och spabesök som innehöll både nack och ryggmassage. Kroppen intar snart totalt viloläge!

I morgon är det 17 maj – så gissa var vi är då!! Just det 2 bilar är fullproppade med både mina och Atles barn med respektive mot Oslo för att fira med alla norrmän.

Där möter vi upp resterande familje medlemmar, Frida (Lilians dotter), Eline (Atles dotter) som båda jobbar i Oslo och Lilians föräldrar som precis är tillbaka efter en lång Afrika resa och nu tar en minisemester i Oslo.

Nästa vecka innefattar en ny tur till Norge, närmare bestämt Bergen. Sen bär det vidare mot Karlskrona. Återkommer om mer om detta!

Ha en skön helg!