17 maj blev en fullspäckad dag med allt från 100 000tals norrmän i parad och ett myller av folk som tittade på från alla håll och kanter.
Norge har verkligen lyckats med att skapa en gemensam känsla där alla firar nationaldagen oavsett ursprung. Helt underbart att se barn från hela världen vifta med den norska flaggan. Något för Sverige att ta efter!!

Det blev totalt en bilfärd på 800km under söndagen. Så trötta men nöjda kunde vi somna in i lilla Borås fyllda med dagens upplevelser.

Måndag den 18 maj blev det åter en resa till Norge, närmare bestämt Oslo för att där ifrån ta flyget till Bergen.Det är otroligt dåliga flygförbindelser mellan Göteborg och Oslo, konstigt..!
Men inget ont som inte har något gott med sig,på Gardemoen kunde vi passa på att säga hej till dotter Frida som jobbar
på Starbucks vid ankomsthallen,och smaka på hennes kunskaper som utbildad barista!!

Bergen var bara såå vackert! Få städer kan mäta sig med den överväldigande skönhet som Bergen visar – mäktigt!

bergen

Den 19 maj var det dags för föreläsningen för försäkringsbolaget TRYG (viktigt med bara ett g då de är uppköpta av ett danskt företag) Vi körde ”Tillsammans mot målet” och ”Livspusslet” sen blev det workshops och personalen fick bl.a svara på frågan – skulle jag vilja jobba med mig själv? Som tur var, var de flesta rätt positiva till att se sig själv som kollega.
Den frågan borde nog de flesta ställa sig, och svaret är nog inte lika givet för alla..

IMG_9527

Stort tack till Astri och som var vår kontakt på Tryg och tack till resterande personal som hjälpte till att höja stämningen till skyarna!